alt du trenger å vite om

salsa solodans

Uansett om du vil utvikle din teknikk i pardans eller kun danse for deg selv, så er salsa solodans en utrolig artig klasse. Nivået er grunnleggende for deg som aldri har danset før eller deg som har litt erfaring. Denne klassen passer like godt for menn som kvinner. 

Fancy%2520Dance%2520Shoes_edited_edited.jpg

Mission

  • Vi lærer om riktig vektfordeling og vektoverføring i grunntrinn. Dette er alfa omega for å kunne føre/følge på korrekt og komfortabel måte.

  • Videre vil vi gå igjennom riktig kroppsbevegelse og teknikk for å forbedre vårt grunntrinn, som er basen for hele dansen vår. Dette inkluderer hvilke muskler man bruker for å holde en sterk ramme i pardans. Hvordan man bruker kjernemuskulatur for god balanse. 

  • Til slutt setter vi øvelser ut i praksis og lærer en kombinasjon. Kombinasjonene er utviklet for å forbedre din koordinasjon, grunnteknikk og forståelse for dansen .
     

Vision

Denne klassen er så utrolig viktig fordi at du kun jobber med deg selv, din utvikling og teknikk uten å måtte tenke på partner. Gjør deg selv og din dansepartner en stor tjeneste ved å bli med på disse morsomme og lærerike timene!

shutterstock_472217638.jpg